Érdekes nevet választott Takács
Lajos legújabb egységének.
Mely nem étterem, nem is vendéglő, de több mint street food bár, egy remek távolkeleti ihletettségű hely, ahol magasított székeken a fal mentén vagy szintén magasított székeken a teraszon fogyaszthatjuk a remekbe szabott fogásokat.
Ettünk algasalátát, babsalátát, leveseket, dim sumokat, pazar állagokkal és ízekkel találkoztunk.
Mondjuk nem is lepett meg, ismerve a Mester konyháját több helyről is. Hozzá Szentesi József Pinot Noir-Chardonnay brut pezsgőjét ittuk.
Feledhetetlen este volt.
Mely nem étterem, nem is vendéglő, de több mint street food bár, egy remek távolkeleti ihletettségű hely, ahol magasított székeken a fal mentén vagy szintén magasított székeken a teraszon fogyaszthatjuk a remekbe szabott fogásokat.
Ettünk algasalátát, babsalátát, leveseket, dim sumokat, pazar állagokkal és ízekkel találkoztunk.
Mondjuk nem is lepett meg, ismerve a Mester konyháját több helyről is. Hozzá Szentesi József Pinot Noir-Chardonnay brut pezsgőjét ittuk.
Feledhetetlen este volt.
A Baobao-ban 2014 július 11-én jártunk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése