2016. június 28., kedd

Vincent (Kecskemét)



A Vincent mellett már sokszor elmentünk kecskeméti turnézásaink alkalmával, most végre be is tértünk. A beltér kifejezetten dizájnos, a terasz nemkülönben. Dilemmáztunk is, hogy hova üljünk, aztán a légkondicionáltság győzött, s bent foglaltunk helyet. Jól esett a nyári 35 fokos forróságban.
Frissen facsart narancsléből ittunk „hosszúlépést”, a szódát fel sem számolták. Kóstoltunk továbbá egy Mondo di Chocco nevű sütit, mint mondták, ott helyben készítik a többi bizalomgerjesztő süteménnyel együtt. 4,5 pontra tartom a teljesítményt, de felfele kerekítettünk, mert minden rendben volt, nem szólva az árakról. 630 ft egy tisztes minőségű csokis süteményre korrekt díjszabás.
Végre valahol helyhez illő jó zene szól, a sanzon és a cool jazz közötti irányzat, nem mondom, hogy a kedvenc irányzatunk, de oda való, háttérzenének ideális.
Érdekes, hogy a felszolgáló nem hallott a Tripadvisor-ról, az ember azt hinné, hogy ezt a honlapot, ezt a céget az egész vendéglátós világ ismeri. Viszont mind tudtak a Szakkör kézműves sörözőről, amit értékeltünk – oda is mentünk hamarosan.

Dorozsmai Endre

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése