2017. március 28., kedd

KicsiZso (Frankel Leo utca 11.)



A nagyipari tucat-termékek agyonreklámozott dömpingje az önálló gondolkodásra, saját értékítélet megfogalmazására képes közönség körében jelentősen felértékelte az egyediséget, a személyességet és általában a minőséget. E hullámra sokan próbáltak felkapaszkodni, többségük megérzésem szerint a „jót adni” akarás őszinte szándékával. Persze nem elég akarni. De még jót adni sem elég, nem mindegy a „hogyan” és „hol” kérdése sem.
A KicsiZso esetében a jelek szerint minden együtt van, ami szükséges a sikerhez és a hosszú távú anyagi stabilitáshoz. A lokáció kiváló, kiszolgálás kedves, közvetlen, a tulaj és a pultos egyaránt rokonszenves, jókedélyű, nyitott ember, akikkel jól esik elbeszélgetni.
A beltér otthonos, fantáziadús, az ember hamar feloldódik a barátságos környezetben.

A reggeliztetésre és ebédeltetésre szakosodott, 7.30 és 16.30 között nyitva tartó hely felhozatala korrekt, igényes, a választék szép, de nem eltúlzott, az árak elérhetőek, értékarányosak. Reggelire tojásételeket kínálnak (benne Egg Benedict) továbbá wrapeket, bageleket, bagettek. Mindig van napi ajánlat is, fehér krétával fekete táblára írva. Az italválaszték is rendben van: frissen facsart narancslé, limonádé, házi szörpök, üdítők esetében színvonalasabb termékek (John Lemon).
Mi libamájas bundáskenyeret ettünk 
valamint sajttortát, 
amit frissen préselt narancslével kísértünk. 
Mindkét ételünk remek volt, hibát keresve sem találtunk volna benne.
Nagyon jól éreztük magunkat KicsiZsóéknál, kívánunk nekik még sok elégedett visszajáró vendéget.

Dorozsmai Endre

A szöveg a Demokrata számára készült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése