2014. július 18., péntek

Fröccsterasz (Erzsébet tér)



Önmagában igen jó dolog, hogy a fiatalokat a fröccs irányába terelik tudatosan. S az is, hogy minőségi borokból készítik a fröccsöt. A jó fröccs egészséges és finom, ellentétben az energiaitalokkal és üdítőnek nevezett ipari borzalommal, ami egészségtelen és vacak.  Ehhez képest másodlagos, hogy kissé nehéz felfogású és bortémában teljesen felkészületlen a pultos, ez ugye nem a DiVino, ahol még borászati szakértő is válaszol a kérdésekre. Amit nehezen fogad be a gyomrom, az a műanyagpohár. Egy fröccsöt azért megittunk, hogy ez a hely is legyen kipipálva, de vissza nem térünk, amíg nincs üvegpohár.

Dorozsmai Endre

A Fröccsteraszon 2014. július 12-én jártunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése